MUĞLA / YATAĞAN - Yatağan Gazi Anadolu Lisesi

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü'nde okulumuz öğrencilerinin hazırlayıp sunduğu program ile değerli öğretmenlerimizin gününü kutladık.

Kas

Okulumuz Gezi Kulübü bünyesinde Cumhuriyetimizin 100. yılında Milli mücadelenin önemli 2 ili olan Ankara ve Afyon'a gezimizi gerçekleştirdik.

Kas

10 Kasım 1938 tarihinde aramızdan bedenen ayrılsa da yaşadığımız topraklarda ve dünyada ilkeleri, fikirleri, eserleri ile yaşayan ve daima yaşayacak olan Ata'mızı büyük bir özlem ve saygıyla anıyoruz.

Ekm

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI.

Ekm

Değerler Eğitimi etkinliğinde Okulumuz Edebiyat Öğretmeni Gülsüm SARI tarafından yürütülen "Anadolu Masalları" projesi öğrenci velimiz Ceylan Pınar IŞIK tarafından anlatıldı.

Ekm

Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Yatağan İlçe Gençlik Merkezinde düzenlenen "CUMHURİYETİN 100. YILINDA İSTİKLÂLDEN İSTİKBALE" sempozyumunda Okulumuz Tarih Öğretmeni Cem AKKAYA konuşmacı olarak yeralmıştır.

Ekm

YATAĞAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ CUMHURİYET TARİHİ LİSELER ARASI BİLGİ YARIŞMASI

Ekm

Okul Müdürümüz Gökbörü ASLAN, Öğretmenlerimiz ve bir grup öğrencimizle Muğla İl Müftümüz Yaşar ÇAPÇI'nın konuşmacı olarak konuk olduğu, Mevlid-i Nebi  Haftası, Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında konferansa katıldık.

Eyl

Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST'e düzenlediğimiz gezi ile öğrencilerimizi buluşturduk. Cumhuriyetin 100. Yılında bu muhteşem fuar ve askeri uçak hava gösterileri ile gurur verici tabloya tanıklık ettik.

Eyl

Okulumuz koordinasyonunda ilçemizde gaziler günü kutlaması yapıldı.

OKULUMUZ TANITIM VİDEOSU

YATAĞAN GAZİ ANADOLU LİSESİ KIZ ÖĞRENCİ PANSİYONU

PANSİYONA KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCİ VELİLERİNİN DİKKATİNE!!!

Öğrenciniz okul pansiyonunda kalmaya hak kazanmış ise pansiyon kaydının

kesinleşebilmesi için 2023-2024 eğitim öğretim yılı başında mutlaka öğrenci ile birlikte okula gelerek pansiyon kaydı ile ilgili evrakları imzalamalısınız. Aşağıdaki evrakları eksiksiz olarak doldurup okul idaresine teslim etmedikçe öğrencinizin kaydı tamamlanmış olmaz.

Evrakları tam olmayan ve kayıt süresi içerisinde başvurmayan öğrenciler pansiyon hakkını kaybederler.

PANSİYONA KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

1-  1 ADET VESİKALIKFOTOĞRAF

2-  NÜFUS CÜZDANI FOTOKOPİSİ

3-  EK-1 AİLE MADDİ DURUM BELGESİ VE EKLERİ (ParasızYatılılıkİçinGereklidir)

4-  2022-2023  EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA OKUL DEĞİŞTİRME CEZASI ALMADIĞINA DAİR BELGE

5-  SAĞLIK RAPORU “Yatılı okumasına engel rahatsızlığı yoktur” İBARESİ TAŞIYAN.

6-OKUL İDARESİNCE İSTENEN DİĞER BELGELER (Okulda veli ve öğrenci ile birlikte doldurulacaktır.)

YKS SONUÇLARI AÇIKLANDI