MUĞLA / YATAĞAN - Yatağan Gazi Anadolu Lisesi

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferinin yıldönümü okulumu öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı program ile kutlandı.

Ock

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2023 yılı gençler Arası Tiyatro Yarışması'na İlçemizde 1. olan Yatağan Gazi Anadolu Lisesi'nin öğrencileri katılarak ilde 2. oldu. Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Semiha ÇOŞKUN denetiminde gençlerimiz senaryosunu kendilerinin yazdığı ve yönettiği "Evdeki Genç" adlı oyunla İl 2.si olarak bizleri gururlandırdı. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.

Ock

İlçe kaymakamımız Mustafa Emre KILIÇ, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Osman ALEMDAR ile birlikte okulumuz öğrenci ve öğretmenleri ile buluştu.

Ekm

Amatör Spor Haftası kapsamında  Muğla Valiliği himayelerinde GSB Mugla koordinasyonunda hazırlanan programda Muğla'nın milli sporcuları ve okul sporları müsabakalarında dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Öğrencimiz Ecesu Demircan Okçulukta Türkiye birincisi oldu.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Dr. İbrahim TAŞDEMİR, PISA uygulaması öncesinde yapılacak iyileştirme çalışmaları ve planlamalar için okulumuzu ziyaret etti.